Ansatte

Hos Tannlege Hopen i Bulls gate møter du to blide tannleger med lang erfaring fra privat og offentlig tannhelsetjeneste. I tillegg har vi omsorgsfulle og hyggelige medarbeidere som gjør alt for at tannlegebesøket blir en god opplevelse.

TANNLEGE

Marianne Bjune Hopen

Det lå vel både i kortene og genene at Marianne skulle bli tannlege. Etter endte studier ved Universitetet i Bergen i 1997, har hun jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Skien, ett år ved en tannklinikk i London etterfulgt av noen år i privat praksis på Teie. Hun begynte hos sin far, tannlege Ole Henrik Bjune, i 2005 og overtok praksisen hans i -09.

TANNLEGE

Eva Grete Njølstad Randby

Over 20 års erfaring som tannlege, etter endt utdannelse i Bergen – 1998. Eva Grete har erfaring fra både offentlig og privat praksis. Hun har tatt flere kurs innen temaet odontofobi (tannlegeskrekk) og har behandlet mange pasienter som lider av dette. Eva Grete har jobbet hos oss siden 2009.

TANNPLEIER

Anette Fjelldal

Anette har jobbet i privat praksis, siden hun var ferdig utdannet i 2013. Hun jobber mest med systematisk behandling av tannkjøttbetennelse (periodontitt), men tilbyr også årlige tannundersøkelser og kosmetisk behandling som bleking og polering av tenner med AirFlow.

TANNHELSESEKRETÆR

Tonje Bjørkås

Tonje har en bachelor i sykepleie , og fra 2013 og fram til 2022 har hun jobbet som sykepleier i kommunehelsetjenesten i både Tønsberg og Færder.
Som pasient hos oss vil du få glede av Tonjes omsorgsfulle personlighet. Sammen med Irene tar hun seg av alt det praktiske rundt ditt besøk hos oss.
TANNHELSESEKRETÆR

Irene Himberg Sahlsten

Irene er den andre autoriserte tannhelsesekretæren vår. Hun har jobbet her siden 2011 og har full kontroll på det praktiske. Omtenksom og smilende sørger hun for at alle pasienter blir godt tatt vare på.

Hva vil behandlingen koste?

Alle behandlinger er individuelle. Når du kommer til en konsultasjon, kan vi gi deg et overslag over kostnader. En standard tannkontroll koster 1.410 kr. Ønsker du  mer informasjon om priser kan du ta direkte kontakt med oss.

Priser

Tannundersøkelse
1550,-
Inkluderer to bilder, grundig kontroll av tenner og tannkjøtt, tannstensrens og puss.
Fyllinger
fra 900,- til 2000,-
Pris avhenger av størrelse.
Tanntrekking
ca 1600,-
Inklusiv bedøvelse
Tannundersøkelse student
800,-
50% rabatt for studenter med gyldig studentbevis.
Tannbleking
2300,-
Per kjeve

For flere priser og kostnadsoverslag, ta kontakt på mail eller telefon.

favicon-200

Spørsmål?

Hva koster en vanlig tannundersøkelse hos dere?

Det koster 1550,-  Da innebærer det to bilder, grundig kontroll av tenner og tannkjøtt, tannstensrens og puss.

Hva er prisen for bleking av tenner?

Det koster 2300,- pr. kjeve.

Jeg har tannlegeskrekk og har ikke vært hos tannlege på mange år.

Tannlegeskrekk (odontofobi) er et problem vi tar på alvor. Vår tannlege, Eva Grete, har lang erfaring i å behandle pasienter som sliter med dette. Gjelder dette deg, ønsker vi at du skal ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge behandlingen for deg. Vi starter alltid med en samtale og sammen blir vi enige om veien videre. Ring oss på 33 31 12 98 og ta første steget i dag!

Hva er periodontitt?

Kronisk marginal periodontitt er en lidelse som i varierende grad rammer mange voksne etter 35–40 års alder. Det er denne formen som vanligvis knyttes til uttrykket periodontitt, og som i alvorlig form kan resultere i at tenner løsner.

Forskjellen på gingivitt og periodontitt er blant annet at førstnevnte betennelse er reversibel, det vil si at ingen permanent skade er oppstått, mens ved periodontitt er tannens festefibre og det omgivende kjevebeinet helt eller delvis ødelagt. Redusert beinfeste betyr ikke at tennene går tapt, men den kroniske betennelsen bør behandles.

Jeg har vondt i en visdomstann. Hva bør jeg gjøre?

Du har sannsynligvis fått perikoronitt. Det er en betennelse i bløtvevet som omgir kronen på en tann som bare delvis er brutt frem. Oftest dreier det seg om en visdomstann i underkjeven.

Det er viktig å ta kontakt for en undersøkelse. Tannlegen kan vurdere om tannen må fjernes eller behandles slik at smertene forsvinner.

Jeg har vondt etter rotbehandling. Er dette normalt?

Det er vanlig å kjenne smerte etter en rotbehandling. Det vil vanligvis gå over etter en til to dager og man kan ta smertestillende ved behov. Ta kontakt hvis du trenger råd om hvilke smertestillende du skal ta.

Er det normalt å ha vondt etter å ha fått en ny fylling?

Ja, ikke unormalt med ubehag etter nylagt plastfylling.

Hvem kontakter jeg om jeg har behov for akutt hjelp når dere har stengt?

Da kontakter du tannlegevakta på telefon 33369747. De har åpent alle helger og helligdager.

Har dere heis?

Ja, lett tilgjengelighet for alle, også rullestolbrukere.

Har dere parkeringsplasser beregnet for pasientene?

Ja, vi har tre gratis p-plasser som er tilgjengelig for våre pasienter.

Ring oss på 33 31 12 98 – man-fre  8.30 – 15.30, (stengt 11.30-12.00)
send oss en mail på post@tannlegehopen.no eller fyll ut Kontaktskjemaet

Har du behov for akutt tannlegetime utenom våre åpningstider:
Ring Tannlegevakten i Vestfold på 33 69 74 74